Veel gestelde vragen

Lees onze veelgestelde vragen voordat u ons een bericht stuurt. Vindt u de antwoorden die u zoekt niet, dan helpen wij u graag verder.

 

Hoeveel zijn de verzendkosten?

De kosten worden berekend op basis van een vast tarief

Vast Tarief (NL) = 6,95 €
Vast Tarief (BE) = 8,95 €

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Dit zijn de toegestane betaalmethoden:

  • Ideal
  • S€PA Overschrijving
  • Creditcard
  • Bancontact
  • Apple Pay
Hoe lang duurt het voordat het pakket wordt afgeleverd?

Over het algemeen komt er een e-mail aan op het e-mailadres dat voor de aankoop is gebruikt, het geeft aan dat de koerier de verzending heeft overgenomen. Vanaf dit moment wordt de levering geschat op 3 werkdagen. er kunnen zich onverwachte gebeurtenissen voordoen, zoals verkeer met een grote hoeveelheid goederen die door de verzender moeten worden afgeleverd. Geen paniek per e-mail, u krijgt ook een trackingcode om altijd te weten waar uw pakket zich bevindt.

Is uw portaal veilig? Zijn mijn gegevens veilig?
Onze website is 100% veilig en wordt constant gecontroleerd door experts. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt of overgedragen. Bij ons ben je VEILIG!

Wat gebeurt er precies na de bestelling?

Zodra u de aankoop heeft gedaan met de door u gekozen betaalmethode, wordt een aankoopbevestigingspagina geopend; u ontvangt direct een e-mail met daarin het betalingsbewijs, het bestede bedrag en het aantal gekochte artikelen. Zodra de koerier uw goederen overneemt, ontvangt u een tweede bevestigingsmail met een code waarmee u via track-trace uw pakket kunt volgen.

Neem contact met ons op via e-mail