LENTE ACTIE! Ontvang 20% korting op onze heerlijke lente geuren (Pink, White, Magic & Lavendel) met de kortingscode LENTE20

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen, wellicht staat het antwoord op jouw vraag er wel bij.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons.

De kosten worden berekend op basis van een vast tarief:

– Nederland: € 6,95
– België: € 8,95

Voor de proefpakketjes worden de volgende tarieven berekend:

– Nederland: € 4,95
– België: € 6,95

Vanaf een bestelling ter waarde van € 29,- zijn de verzendkosten binnen Nederland gratis.
Vanaf een bestelling ter waarde van € 50,- zijn de verzendkosten binnen België gratis. 

Bij ons kun je via onderstaande methoden betalen:

– iDeal
– S€PA Overschrijving
– Creditcard
– Bancontact
– Apple Pay

Na de bestelling ontvang je een e-mail op het e-mailadres dat voor de aankoop is gebruikt. In deze e-mail wordt aangegeven dat de koerier de verzending heeft overgenomen. Vanaf dit moment wordt de levering geschat op drie werkdagen. Er kunnen zich uiteraard onverwachte gebeurtenissen voordoen, zoals verkeer en drukte. Geen paniek, je krijgt ook een trackingcode om altijd te weten waar je pakket zich bevindt.

Onze website is 100% veilig en wordt constant gecontroleerd door experts. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt of overgedragen.

Zodra je de aankoop hebt gedaan met de door jou gekozen betaalmethode, wordt een aankoopbevestigingspagina geopend. Je ontvangt direct een e-mail met daarin het betalingsbewijs, het bedrag en het aantal gekochte artikelen. Zodra de koerier jouw goederen overneemt, ontvang je een tweede bevestigingsmail met een code waarmee je via track & trace je pakket kunt volgen. Let op: indien je geen e-mail van ons hebt ontvangen, controleer dan voor de zekerheid je spambox.

Het is helaas niet mogelijk om een besteld product aan ons te retourneren, aangezien het een verbruiksartikel betreft.

Onze wasparfums zijn bij gebruik van wasvoorschrift volledig veilig voor de kleding en textiel van mens en dier. Buiten bereik van kinderen houden, bij inname direct contact opnemen met uw huisarts.

Ontvang 10% korting

Maak nu een account aan en ontvang 10% korting!