LENTE ACTIE! Ontvang 20% korting op onze heerlijke lente geuren (Pink, White, Magic & Lavendel) met de kortingscode LENTE20

Waarom wasparfums?

Wat zijn wasparfums?

Eigenlijk zegt de naam het al: wasparfum is een parfum voor de was. De geuren van HINTENSO zijn speciaal ontwikkeld om aan de was toe te voegen. Je kunt de wasparfum zien als een toevoeging op het wasmiddel en de wasverzachter die je al gebruikt. De parfums brengen geen schade aan je wasgoed, van welk materiaal ze ook zijn gemaakt. De wasparfums zijn geschikt voor zowel witte, bonte als donkere was en je hoeft slechts een paar druppels in het bakje van de wasverzachter toe te voegen voor een verbluffend resultaat!

Waarom wasparfums?

We zetten de voordelen voor je op een rij:

Hoe gebruik je de wasparfum?

Het gebruik van onze wasparfums is heel gemakkelijk.

Wasmachine
Druppel 5 tot 10 ml wasparfum in het bakje welke bestemd is voor de wasverzachter. 5 ml is voldoende, maar houd je van een wat sterkere geur kun je er natuurlijk wat meer druppels aan toevoegen.

Droger
Druppel een beetje wasparfum op een kleine handdoek of ander stuk textiel en voeg deze samen met je wasgoed in de droger.

Handwas
Tussendoor eens ouderwets een handwasje doen? Voeg 5 tot 10 ml wasparfum toe per 5 liter lauwwarm water. Afhankelijk van de intensiteit van het parfum dat je wilt verkrijgen. Gebruik wel beschermende handschoenen.

Enthousiast geworden over wasparfums? Bekijk dan eens onze producten!

Heerlijke geuren
Ervaar het nu zelf

We kunnen je nog veel meer vertellen over de HINTENSO wasparfums, maar we laten ze veel liever aan jou ruiken. Ga direct naar onze wasparfums en bestel jouw favoriet. Ook erg leuk om cadeau te doen!

Ontvang 10% korting

Maak nu een account aan en ontvang 10% korting!