LENTE ACTIE! Ontvang 20% korting op onze heerlijke lente geuren (Pink, White, Magic & Lavendel) met de kortingscode LENTE20

HINTENSO Wasmiddel Friends | Zonder parabenen

 12,95

Hintenso Friends wasmiddel is geschikt voor de wasmachine en handwas. Dankzij een nauwkeurige studie hebben we de meest pure ingrediënten kunnen kiezen voor dit uitstekende wasmiddel. Speciaal ontwikkelt voor de gevoelige huid, met een fijne geur voor jou én je viervoeter.

Inhoud: 500 ml

Probeer ook de bijbehorende Hintenso Friends wasparfum.

Beschrijving

HINTENSO Friends wasmiddel

Vanuit een samenwerking tussen HINTENSO en Pet Rescue Italia is een prachtig nieuw product ontstaan. Een vloeibaar wasmiddel (500 ml) waarmee jij zorgeloos de kleedjes, kussens, speeltjes en ander textiel van je viervoeter kunt wassen. Dit wasmiddel zorgt voor een heerlijk frisse geur in huis en is geproduceerd met enkel onschadelijke stoffen zodat jouw trouwe viervoeter risicoloos door kan spelen. Honden en katten banjeren buiten door de modder en gaan graag op avontuur in de natuur. Samen met HINTENSO Friends wasmiddel kunnen ze dat blijven doen terwijl alles lekker en fris blijft ruiken!

Fris, fruitig, en veilig

Ons Friends wasmiddel, geschikt voor de wasmachine en handwas, is een uniek product. Dankzij een nauwkeurige studie hebben we de meest pure ingrediënten kunnen kiezen voor dit uitstekende wasmiddel. Speciaal ontwikkelt voor de gevoelige huid, met een fijne geur voor jou én je viervoeter. Zo wordt jouw huis gevuld met een heerlijk parfum terwijl de gezondheid van jouw dierenvriendje op nummer 1 staat.

Heerlijk wasmiddel zonder parabenen

Ben jij op zoek naar een ideaal wasmiddel die niet alleen fijn is voor jou maar ook voor je huisdier? Dit wasmiddel maakt grondig schoon zonder de aanwezigheid van parabenen. Dat is lekker voor jou, en je viervoeter. Iedereen met een huisdier weet dat het soms lastig is om de kleedjes en kussens schoon en fris te houden. Dankzij dit speciaal ontwikkelde wasmiddel is dat geen probleem meer. Vul je huis met een heerlijke geursensatie terwijl je dierenvriendje zorgeloos rond kan rennen.

Ontvang 10% korting

Maak nu een account aan en ontvang 10% korting!