LENTE ACTIE! Ontvang 20% korting op onze heerlijke lente geuren (Pink, White, Magic & Lavendel) met de kortingscode LENTE20

Hintenso Wasparfum Mini Blue – Frisse Zeebries geur

 3,99

De HINTENSO wasparfum Blue doet je denken aan de frisse zeebries die afkomstig is van de stranden en golven die tegen de rotsen breken. Een mysterieuze frisheid is bij deze geur aanwezig wat zorgt voor een exptra portie frisheid aan je wasgoed.

De HINTENSO wasparfum Blue is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen.

Beschrijving

De HINTENSO wasparfum Blue doet je denken aan de frisse zeebries die afkomstig is van de stranden en golven die tegen de rotsen breken. Een mysterieuze frisheid is bij deze geur aanwezig wat zorgt voor een exptra portie frisheid aan je wasgoed. De heerlijke zeebries geur is geinsprieerd door de zuiverheid van water en brengt je terug naar de kust.

De HINTENSO wasparfum Blue is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen. Het versterkt de geur van frisgewassen wasgoed zoals nooit tevoren. Enkele druppels van dit wasparfum in het spoelbakje van de wasverzachter is voldoende om je wasgoed uitzonderlijk fris te laten ruiken. Een echte aanrader als je een liefhebber van de geur van frisse bloemen bent.

Probeer de geur eerst eens uit, de HINTENSO Mini Blue klein verpakking van 15 ml is goed voor ongeveer 2 tot 3 wasbeurten.
Liever een fles van 250 ml of 500 ml? Bestel dan hier de wasparfum Blue.

Onze producten zijn niet geschikt voor wasmachines met een ingebouwd doseersysteem.

Ontvang 10% korting

Maak nu een account aan en ontvang 10% korting!