LENTE ACTIE! Ontvang 20% korting op onze heerlijke lente geuren (Pink, White, Magic & Lavendel) met de kortingscode LENTE20

Hintenso Wasparfum Mini Classic Edition Pink – Blue – White – 3x 15ml

 9,99

HINTENSO mini Classic Edition:

1x HINTENSO mini Pink
1x HINTENSO mini Blue
1x HINTENSO mini White

Beschrijving

Wil je de geuren eerst graag uitproberen? Of ben je op zoek naar een origineel cadeautje? Dan is de Mini Box proefpakket met drie geuren wellicht iets voor jou. Deze mini box bestaat uit de geuren HINTENSO Pink, HINTENSO Blue en HINTENSO White.

De HINTENSO Pink
Deze HINTENSO wasparfum Pink heeft een heerlijke bloemengeur. Deze geur is de koningin van de bloemen en brengt je naar mooie bloemrijke weiden. Waan je blootsvoets over een weiland en laat je omhullen met de geur van bloemblaadjes die nat zijn van dauw. Deze geurbooster wordt omringt met transparante bloemengeuren.

De HINTENSO Blue
De HINTENSO wasparfum Blue doet je denken aan de frisse zeebries die afkomstig is van de stranden en golven die tegen de rotsen breken. Een mysterieuze frisheid is bij deze geur aanwezig wat zorgt voor een exptra portie frisheid aan je wasgoed. De heerlijke zeebries geur is geinsprieerd door de zuiverheid van water en brengt je terug naar de kust.

De HINTENSO White
De HINTENSO wasparfum White heeft een heerlijke frisse witte bloemen geur. Het neemt je mee naar de ochtend bries die helder waait. Deze geur is superfris en subtiel. Het is de herinnering aan de geur van het met de hand gewassen wasgoed. De frisheid en puurheid die je graag voelt over jou en jouw gezin.

De HINTENSO wasparfums zijn een toevoeging op je reguliere wasmiddelen. Het versterkt de geur van frisgewassen wasgoed zoals nooit tevoren. Enkele druppels van dit wasparfum in het spoelbakje van de wasverzachter is voldoende om je wasgoed uitzonderlijk fris te laten ruiken. Een echte aanrader als je een liefhebber van de geur van frisse bloemen bent.

Probeer de geuren eerst eens uit, de HINTENSO wasparfum van 15 ml is goed voor ongeveer 2 tot 3 wasbeurten.

Ontvang 10% korting

Maak nu een account aan en ontvang 10% korting!