LENTE ACTIE! Ontvang 20% korting op onze heerlijke lente geuren (Pink, White, Magic & Lavendel) met de kortingscode LENTE20

Hintenso Wasparfum Mini Gold Special Edition – Heerlijke Kruidige Oriëntale geur

 4,99

HINTENSO Mini Gold Special Edition. Ontdek de nieuwe essentie met onze geheime formule!

Een parfum voor de wasmachine. Het parfum in de wasmachinebak. Geselecteerde grondstoffen van hoge parfumerie. Verlaat het huis met het parfum op je kleren. BIDOSE-fles van 15 ml.

Beschrijving

De HINTENSO wasparfum Special Edition Gold is een echte parfum voor wasmachines. De geur bestaat uit geselecteerde grondstoffen van hoge parfumerie. Heb je er ooit aan gedacht om je wasgoed te gebruiken in plaats van parfum? Nu kan dat! Verlaat het huis met parfum op je kleding in plaats van het dragen van parfum op je huid. Een unieke innovatie in zijn soort.

De HINTENSO wasparfum Special Edition Gold is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen. Het versterkt de geur van frisgewassen wasgoed zoals nooit tevoren. Enkele druppels van dit wasparfum in het spoelbakje van de wasverzachter is voldoende om je wasgoed uitzonderlijk fris te laten ruiken. Een echte aanrader als je een liefhebber van de geur van frisse bloemen bent.

Probeer de geur eerst eens uit, de HINTENSO Mini Gold klein verpakking van 15 ml is goed voor ongeveer 2 tot 3 wasbeurten. Liever meerdere geuren uittesten? Kijk dan eens naar onze mini box proefpakketten van drie of zes wasparfums.

Onze producten zijn niet geschikt voor wasmachines met een ingebouwd doseersysteem.

Direct een fles HINTENSO Special Edition Gold van 250 ml bestellen?

Ontvang 10% korting

Maak nu een account aan en ontvang 10% korting!