LENTE ACTIE! Ontvang 20% korting op onze heerlijke lente geuren (Pink, White, Magic & Lavendel) met de kortingscode LENTE20

Hintenso Wasparfum Mini Green Special Edition – Frisse Menthol geur

 4,99

HINTENSO Mini Green Special Edition. Ontdek de nieuwe essentie met onze geheime formule!

Een parfum voor de wasmachine. Het parfum in de wasmachinebak. Geselecteerde grondstoffen van hoge parfumerie. Verlaat het huis met het parfum op je kleren. BIDOSE-fles van 15 ml.

Beschrijving

De HINTENSO wasparfum Special Edition Green is een nieuwe geheime formule. Met de aromatische menthol parfum ruikt je wasgoed altijd lekker fris. Menthol is één van de meest herkenbare geuren ter wereld. Menthol is een pittige, frisse en licht kruidige geur. Wist je dat de geur van menthol een bevorderlijk effect heeft op je concentratie, gemoedstoestand en ademhaling? Haal de wasparfum snel in huis en begin de dag goed met je heerlijk frisse wasgoed

De HINTENSO wasparfum Special Edition Green is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen. Het versterkt de geur van frisgewassen wasgoed zoals nooit tevoren. Enkele druppels van dit wasparfum in het spoelbakje van de wasverzachter is voldoende om je wasgoed uitzonderlijk fris te laten ruiken. Een echte aanrader als je een liefhebber van de geur van frisse bloemen bent.

Probeer de geur eerst eens uit, de HINTENSO Mini Green klein verpakking van 15 ml is goed voor ongeveer 2 tot 3 wasbeurten.
Liever direct een fles van 250 ml? Bestel dan direct hier.

Onze producten zijn niet geschikt voor wasmachines met een ingebouwd doseersysteem.

Ontvang 10% korting

Maak nu een account aan en ontvang 10% korting!