LENTE ACTIE! Ontvang 20% korting op onze heerlijke lente geuren (Pink, White, Magic & Lavendel) met de kortingscode LENTE20

Hintenso Wasparfum Mini Pink – Heerlijke Bloemengeur

 3,99

HINTENSO Mini Pink is de koningin onder de bloemen, het is de kleur van delicate vrouwelijkheid, het is de geur van bloemrijke weiden. Stel je voor dat je blootsvoets op een weiland loopt en je laat omhullen met de geur van bloemblaadjes die nat zijn van dauw.

De HINTENSO wasparfum Pink is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen.

Beschrijving

Deze HINTENSO wasparfum Pink heeft een heerlijke bloemengeur. Deze geur is de koningin van de bloemen en brengt je naar mooie bloemrijke weiden. Waan je blootsvoets over een weiland en laat je omhullen met de geur van bloemblaadjes die nat zijn van dauw. Deze geurbooster wordt omringt met transparante bloemengeuren.

De HINTENSO wasparfum Pink is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen. Het versterkt de geur van frisgewassen wasgoed zoals nooit tevoren. Enkele druppels van dit wasparfum in het spoelbakje van de wasverzachter is voldoende om je wasgoed uitzonderlijk fris te laten ruiken. Een echte aanrader als je een liefhebber van de geur van frisse bloemen bent.

Probeer de geur eerst eens uit, de HINTENSO Mini Pink klein verpakking van 15 ml is goed voor ongeveer 2 tot 3 wasbeurten.
Wil je liever een fles van 250 ml of 500 ml? Kijk dan bij de HINTENSO wasparfum Pink.

Onze producten zijn niet geschikt voor wasmachines met een ingebouwd doseersysteem.

Ontvang 10% korting

Maak nu een account aan en ontvang 10% korting!