LENTE ACTIE! Ontvang 20% korting op onze heerlijke lente geuren (Pink, White, Magic & Lavendel) met de kortingscode LENTE20

Hintenso Wasparfum Mini Red Special Edition – Heerlijke geur van Rode peper, Patchoeli & Bergamot

 4,99

HINTENSO Mini Red Special Edition. Ontdek de nieuwe essentie met onze geheime formule!

Een parfum voor de wasmachine. Het parfum in de wasmachinebak. Geselecteerde grondstoffen van hoge parfumerie. Verlaat het huis met het parfum op je kleren. BIDOSE-fles van 15 ml.

Beschrijving

De HINTENSO wasparfum Special Edition Red is een echte parfum voor wasmachines. Ontdek de nieuwe essentie met onze geheime formule. De wasparfum bestaat uit de geur van rode peper, Patchoeli en Bergamot. De Patchoeli is een ruig kruid met een stevige harige stengel, geurige donzige bladeren en witte bloemen met een paarsige waas. De Bergamot is een kleine zure citrusvrucht, een soort kruising tussen een limoen en sinaasappel. Deze combinatie aan verrassende geuren maken deze wasparfum een echte beleving.

De HINTENSO wasparfum Special Edition Red is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen. Het versterkt de geur van frisgewassen wasgoed zoals nooit tevoren. Enkele druppels van dit wasparfum in het spoelbakje van de wasverzachter is voldoende om je wasgoed uitzonderlijk fris te laten ruiken. Een echte aanrader als je een liefhebber van de geur van frisse bloemen bent.

Probeer de geur eerst eens uit, de HINTENSO Mini Red klein verpakking van 15 ml is goed voor ongeveer 2 tot 3 wasbeurten. Liever meerdere geuren uittesten? Kijk dan eens naar onze mini box proefpakketten van drie of zes wasparfums. Direct een grootverpakking van 250 ml bestellen? Klik dan hier.

Onze producten zijn niet geschikt voor wasmachines met een ingebouwd doseersysteem.

Ontvang 10% korting

Maak nu een account aan en ontvang 10% korting!