LENTE ACTIE! Ontvang 20% korting op onze heerlijke lente geuren (Pink, White, Magic & Lavendel) met de kortingscode LENTE20

Hintenso Wasparfum Mini White – Frisse Witte Bloemengeur

 3,99

De HINTENSO wasparfum White heeft een heerlijke frisse witte bloemen geur. Het neemt je mee naar de ochtend bries die helder waait. Deze geur is superfris en subtiel.

De HINTENSO wasparfum White is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen.

Beschrijving

De HINTENSO wasparfum White heeft een heerlijke frisse witte bloemen geur. Het neemt je mee naar de ochtend bries die helder waait. Deze geur is superfris en subtiel. Het is de herinnering aan de geur van het met de hand gewassen wasgoed. De frisheid en puurheid die je graag voelt over jou en jouw gezin.

De HINTENSO wasparfum White is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen. Het versterkt de geur van frisgewassen wasgoed zoals nooit tevoren. Enkele druppels van dit wasparfum in het spoelbakje van de wasverzachter is voldoende om je wasgoed uitzonderlijk fris te laten ruiken. Een echte aanrader als je een liefhebber van de geur van frisse bloemen bent.

Probeer de geur eerst eens uit, de HINTENSO Mini White klein verpakking van 15 ml is goed voor ongeveer 2 tot 3 wasbeurten.
Liever meerdere geuren uittesten? Kijk dan eens naar onze mini box proefpakketten van drie of zes wasparfums.

Onze producten zijn niet geschikt voor wasmachines met een ingebouwd doseersysteem.

Liever direct een fles van 250 ml of 500 ml? Kijk dan hier.

Ontvang 10% korting

Maak nu een account aan en ontvang 10% korting!