LENTE ACTIE! Ontvang 20% korting op onze heerlijke lente geuren (Pink, White, Magic & Lavendel) met de kortingscode LENTE20

Hintenso Wasparfum Mini – 3x Classic Edition + 3x Special Edition – 6x 15ml

 19,99

HINTENSO mini Klassiek + Special:

1x HINTENSO mini Blue
1x HINTENSO mini Pink
1x HINTENSO mini White
1x HINTENSO mini Gold
1x HINTENSO mini Red
1x HINTENSO mini Green

Beschrijving

Wil je de geuren eerst graag uitproberen? Of ben je op zoek naar een origineel cadeautje? Dan is de Mini Box proefpakket met zes geuren wellicht iets voor jou. Deze mini box bestaat uit de geuren HINTENSO Blue, HINTENSO Pink, HINTENSO White, HINTENSO Red, HINTENSO Gold en HINTENSO Green.

De HINTENSO Blue
De HINTENSO wasparfum Blue doet je denken aan de frisse zeebries die afkomstig is van de stranden en golven die tegen de rotsen breken. Een mysterieuze frisheid is bij deze geur aanwezig wat zorgt voor een exptra portie frisheid aan je wasgoed. De heerlijke zeebries geur is geinsprieerd door de zuiverheid van water en brengt je terug naar de kust.

De HINTENSO Pink
Deze HINTENSO wasparfum Pink heeft een heerlijke bloemengeur. Deze geur is de koningin van de bloemen en brengt je naar mooie bloemrijke weiden. Waan je blootsvoets over een weiland en laat je omhullen met de geur van bloemblaadjes die nat zijn van dauw. Deze geurbooster wordt omringt met transparante bloemengeuren.

De HINTENSO White
De HINTENSO wasparfum White heeft een heerlijke frisse witte bloemen geur. Het neemt je mee naar de ochtend bries die helder waait. Deze geur is superfris en subtiel. Het is de herinnering aan de geur van het met de hand gewassen wasgoed. De frisheid en puurheid die je graag voelt over jou en jouw gezin.

De HINTENSO Red
De HINTENSO wasparfum Special Edition Red is een echte parfum voor je wasgoed. Ontdek deze geheime formule bestaande uit de geur van rode peper, patchoeli en bergamot nu zelf. De geurige donzen balderen en witte bloemen van de patchoeli, een ruig kruit met stevige harige stengel, zet de toon voor deze wasparfum. Daanaast voegt de citrusgeur van de bergamot, een kleine zure citrusvrucht, een ultieme frisse toevoeging aan deze geur. Deze combinatie aan verrassende geuren maken deze wasparfum een echte beleving.

De HINTENSO Gold
De HINTENSO wasparfum Special Edition Gold is een echte parfum voor wasmachines. De geur bestaat uit geselecteerde grondstoffen van hoge parfumerie. Heb je er ooit aan gedacht om je wasgoed te gebruiken in plaats van parfum? Nu kan dat! Verlaat het huis met parfum op je kleding in plaats van het dragen van parfum op je huid. Een unieke innovatie in zijn soort.

De HINTENSO Green
De HINTENSO wasparfum Special Edition Green is een nieuwe geheime formule. Met de aromatische menthol parfum ruikt je wasgoed altijd lekker fris. Menthol is één van de meest herkenbare geuren ter wereld. Menthol is een pittige, frisse en licht kruidige geur. Wist je dat de geur van menthol een bevorderlijk effect heeft op je concentratie, gemoedstoestand en ademhaling? Haal de wasparfum snel in huis en begin de dag goed met je heerlijk frisse wasgoed.

De HINTENSO wasparfums zijn een toevoeging op je reguliere wasmiddelen. Het versterkt de geur van frisgewassen wasgoed zoals nooit tevoren. Enkele druppels van dit wasparfum in het spoelbakje van de wasverzachter is voldoende om je wasgoed uitzonderlijk fris te laten ruiken. Een echte aanrader als je een liefhebber van de geur van frisse bloemen bent.

Ontvang 10% korting

Maak nu een account aan en ontvang 10% korting!