LENTE ACTIE! Ontvang 20% korting op onze heerlijke lente geuren (Pink, White, Magic & Lavendel) met de kortingscode LENTE20

Wasparfums

Wasparfums

Wil je jouw schone was nog lekkerder en frisser laten ruiken? En ben je op zoek naar een middel dat ervoor zorgt dat jouw kleding nog dagenlang zijn lekkere geur behoudt? Dan zijn onze exclusieve wasparfums echt iets voor jou. HINTENSO heeft voor jou acht exclusieve wasparfums ontwikkeld, met deze geursensaties zorg je ervoor dat al je wasgoed heerlijk ruikt. Door de diversiteit aan geuren zal je was elke keer anders en heerlijk ruiken.

De wasparfums zijn makkelijk en zuinig in gebruik
De wasparfums van HINTENSO zijn een luxe toevoeging aan je reguliere wasmiddel. Gebruik je gewone wasmiddel en wasverzachter en voeg een paar druppels van de wasparfum toe in het kleine wasverzachter spoelbakje waardoor de wasparfum volledig wordt opgenomen tijdens de laatste spoeling. Door de druppelaar in de fles, is het uitermate makkelijk en zuinig in gebruik.

Ontdek ons assortiment wasparfums
Wat is jouw favoriet? Ontdek hieronder ons assortiment aan wasparfums. Kun jij nog niet direct kiezen en ben je benieuwd naar onze verschillende geuren? Kijk dan ook eens naar onze proefpakketten.

Ontvang 10% korting

Maak nu een account aan en ontvang 10% korting!