LENTE ACTIE! Ontvang 20% korting op onze heerlijke lente geuren (Pink, White, Magic & Lavendel) met de kortingscode LENTE20

Hintenso Wasparfum Blue | Frisse Zeebries geur

Vanaf:  21,95

Frisse geur

HINTENSO ™ Blue doet je denken aan de frisse zeebries die afkomstig is van de stranden en golven die tegen de rotsen breken. Een mysterieuze frisheid is bij deze geur aanwezig wat zorgt voor een extra portie frisheid aan je wasgoed.

De HINTENSO wasparfum Blue is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen.

Beschrijving

De HINTENSO wasparfum Blue doet je denken aan de frisse zeebries die afkomstig is van de stranden en golven die tegen de rotsen breken. Een mysterieuze frisheid is bij deze geur aanwezig wat zorgt voor een extra portie frisheid aan je wasgoed. De heerlijke zeebries geur is geïnspireerd door de zuiverheid van water en brengt je terug naar de kust.

De HINTENSO wasparfum Blue is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen. Het versterkt de geur van frisgewassen wasgoed zoals nooit tevoren. Enkele druppels van dit wasparfum is voldoende om je wasgoed uitzonderlijk fris te laten ruiken. Een echte liefhebber van de zee? Dan is deze geur echt iets voor jou.

Inhoud 250 ml is goed voor 25 – 50 wasbeurten. Dat is ongeveer 5 – 10 ml per volle trommel.
Inhoud 500 ml is goed voor 50 – 100 wasbeurten. Dat is ongeveer 5 – 10 ml per volle trommel.

Hoe gebruik je de HINTENSO wasparfum Blue?
De HINTENSO wasparfum is een toevoeging aan je reguliere wasmiddel. Gebruik dus je gewone, favoriete wasmiddel, en doe enkele druppels in het kleine spoelbakje van de wasverzachter. De parfum wordt hiermee volledig en geleidelijk opgenomen tijdens de laatste spoeling. We adviseren om maximaal 10 ml per volle wastrommel te gebruiken.

Onze producten zijn niet geschikt voor wasmachines met een ingebouwd doseersysteem.

Liever de geur eerst uitproberen? Geen probleem, probeer dan de HINTENSO wasparfum Blue mini.

Ontvang 10% korting

Maak nu een account aan en ontvang 10% korting!