LENTE ACTIE! Ontvang 20% korting op onze heerlijke lente geuren (Pink, White, Magic & Lavendel) met de kortingscode LENTE20

Hintenso Wasparfum Friends | Zonder parabenen

 24,95

Frisse geur

De HINTENSO wasparfum Friends is een zachte wasparfum gemaakt van de meest pure ingrediënten en zonder parabenen. Dit nieuwe wasparfum is in samenwerking met Pet Rescue Italia ontwikkeld zodat je een heerlijke frisse geur in huis krijgt zonder het gebruik van schadelijke stoffen voor jouw huisdier. Voeg enkel een paar druppels toe in het wasverzachterbakje voor een prettige geur in huis.

Inhoud: 250 ml

Probeer ook het bijbehorende Friends wasmiddel.

Beschrijving

HINTENSO Friends Wasparfum

Laat de kleedjes, kussens, speeltjes en ander textiel van jouw trouwe viervoeter heerlijk fris ruiken met HINTENSO’s nieuwe Friends wasparfum (250 ml)! Dit nieuwe wasparfum is in samenwerking met Pet Rescue Italia ontwikkeld zodat je een heerlijke frisse geur in huis krijgt zonder het gebruik van schadelijke stoffen voor jouw huisdier. Voeg enkel een paar druppels toe in het wasverzachterbakje voor een prettige geur in huis.

Voor jou en je huisdier

Dit zachte wasparfum is gemaakt van de meest pure ingrediënten en zonder parabenen. Honden en katten houden van het buitenleven en kijken niet om naar modder of een plas water. Samen met HINTENSO Friends wasparfum kunnen ze zich buiten blijven uitleven doordat alles na een wasbeurt weer zalig fris en schoon ruikt. Aan de hand van een zorgvuldig onderzoek is dit unieke product gemaakt voor de meest gevoelige huid. Deze uitstekende wasparfum is de ideale oplossing zodat jij kunt genieten van een heerlijk parfum, terwijl de gezondheid van jouw huisdier op nummer 1 staat.

Elke dag fris

Iedereen met een huisdier weet dat het soms lastig kan zijn om alles lekker en schoon te laten ruiken. HINTENSO Friends wasparfum is de ideale oplossing en zorgt ervoor dat jouw huis zich vult met een fijne geur. Zo kun je zorgeloos kiezen voor het beste voor jou en je huisdier.

Ontvang 10% korting

Maak nu een account aan en ontvang 10% korting!