LENTE ACTIE! Ontvang 20% korting op onze heerlijke lente geuren (Pink, White, Magic & Lavendel) met de kortingscode LENTE20

Hintenso Wasparfum Pink | Heerlijke bloemengeur

Vanaf:  21,95

Bloemige geur

HINTENSO ™ wasparfum Pink heeft een heerlijke bloemengeur. Deze geur is de koningin van de bloemen en brengt je naar mooie bloemrijke weiden. Waan je blootsvoets over een weiland en laat je omhullen met de geur van bloemblaadjes die nat zijn van dauw. Deze geurbooster wordt omringt met transparante bloemengeuren.

De HINTENSO wasparfum Pink is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen.

Beschrijving

Deze HINTENSO wasparfum Pink heeft een heerlijke bloemengeur. Deze geur is de koningin van de bloemen en brengt je naar mooie bloemrijke weiden. Waan je blootsvoets over een weiland en laat je omhullen met de geur van bloemblaadjes die nat zijn van dauw. Deze geurbooster wordt omringt met transparante bloemengeuren.

De HINTENSO wasparfum Pink is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen. Het versterkt de geur van frisgewassen wasgoed zoals nooit tevoren! Enkele druppels van dit wasparfum is voldoende om je wasgoed uitzonderlijk fris te laten ruiken. Een echte aanrader als je een liefhebber van de geur van frisse bloemen bent.

Inhoud 250 ml is goed voor 25 – 50 wasbeurten. Dat is ongeveer 5 – 10 ml per volle trommel.
Inhoud 500 ml is goed voor 50 – 100 wasbeurten. Dat is ongeveer 5 – 10 ml per volle trommel.

Hoe gebruik je de HINTENSO wasparfum Pink?
De HINTENSO wasparfum is een toevoeging aan je reguliere wasmiddel. Gebruik dus je gewone, favoriete wasmiddel, en voeg enkele druppels toe in het kleine spoelbakje van de wasverzachter. De parfum wordt hiermee volledig en geleidelijk opgenomen tijdens de laatste spoeling. We adviseren om maximaal 10 ml per volle wastrommel te gebruiken.

Onze producten zijn niet geschikt voor wasmachines met een ingebouwd doseersysteem.

De HINTENSO wasparfum Pink geur liever eerst uitproberen? Bestel dan de mini Pink.

Ontvang 10% korting

Maak nu een account aan en ontvang 10% korting!