LENTE ACTIE! Ontvang 20% korting op onze heerlijke lente geuren (Pink, White, Magic & Lavendel) met de kortingscode LENTE20

Hintenso Wasparfum Special Edition Gold – Kruidige Oriëntale geur

 24,95

Kruidige geur

HINTENSO Special Edition Gold – Parfum uit het Midden-Oosten NIEUW FORMAAT VAN 250ML

HINTENSO ™ Special Edition Gold is een kruidige parfum voor wasmachines. De geur bestaat uit geselecteerde grondstoffen van hoge parfumerie. Verlaat het huis met het parfum op je kleren. De HINTENSO wasparfum is een toevoeging aan je reguliere wasmiddel.

Beschrijving

De HINTENSO wasparfum Special Edition Gold is een echte kruidige parfum voor kleding. De geur bestaat uit geselecteerde grondstoffen van hoge parfumerie. Heb je er ooit aan gedacht om je wasgoed te gebruiken in plaats van parfum? Nu kan dat! Verlaat het huis met parfum op je kleding in plaats van het dragen van parfum op je huid. Een unieke kruidige innovatie in zijn soort.

De HINTENSO wasparfum Special Edition Gold is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen. Het versterkt de geur van frisgewassen wasgoed zoals nooit tevoren. Enkele druppels van dit wasparfum is voldoende om je wasgoed uitzonderlijk fris te laten ruiken. Met deze wasparfum maak je van iedere dag een feestje.

Inhoud 250 ml is goed voor zo’n 25 – 50 wasbeurten. Dat is ongeveer 5 – 10 ml per volle trommel.

Hoe gebruik je de HINTENSO wasparfum Special Edition Gold?
De HINTENSO wasparfum is een toevoeging aan je reguliere wasmiddel. Gebruik dus je gewone, favoriete wasmiddel, en doe enkele druppels in het kleine spoelbakje van de wasverzachter. De parfum wordt hiermee volledig en geleidelijk opgenomen tijdens de laatste spoeling. We adviseren om maximaal 10 ml per volle wastrommel te gebruiken.

Onze producten zijn niet geschikt voor wasmachines met een ingebouwd doseersysteem.

Liever de geur eerst uitproberen? Bestel dan de HINTENSO wasparfum Mini Gold.

Ontvang 10% korting

Maak nu een account aan en ontvang 10% korting!