LENTE ACTIE! Ontvang 20% korting op onze heerlijke lente geuren (Pink, White, Magic & Lavendel) met de kortingscode LENTE20

Hintenso Wasparfum Special Edition Green – Frisse Menthol geur

 24,95

Frisse geur

De HINTENSO wasparfum Special Edition Green is een nieuwe geheime formule. Met de aromatische menthol parfum ruikt je wasgoed altijd lekker fris.

De HINTENSO wasparfum Special Edition Green is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen. Ontdek de nieuwe essentie met onze geheime formule!

Beschrijving

De HINTENSO wasparfum Special Edition Green is een nieuwe geheime formule. Met de aromatische menthol parfum ruikt je wasgoed altijd lekker fris. Menthol is één van de meest herkenbare geuren ter wereld. Menthol is een pittige, frisse en licht kruidige geur. Wist je dat de geur van menthol een bevorderlijk effect heeft op je concentratie, gemoedstoestand en ademhaling? Haal de wasparfum snel in huis en begin de dag goed met je heerlijk frisse wasgoed.

De HINTENSO wasparfum Special Edition Green is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen. Het versterkt de geur van frisgewassen wasgoed zoals nooit tevoren. Enkele druppels van dit wasparfum is voldoende om je wasgoed uitzonderlijk fris te laten ruiken. Met deze wasparfum maak je van iedere dag een beleving.

Inhoud 250 ml is goed voor zo’n 25- 50 wasbeurten. Dat is ongeveer 5 – 10 ml per volle trommel.

Hoe gebruik je de HINTENSO wasparfum Special Edition Green?
De HINTENSO wasparfum is een toevoeging aan je reguliere wasmiddel. Gebruik dus je gewone, favoriete wasmiddel, en doe enkele druppels in het kleine spoelbakje van de wasverzachter. De parfum wordt hiermee volledig en geleidelijk opgenomen tijdens de laatste spoeling. We adviseren om maximaal 10 ml per volle wastrommel te gebruiken.

Onze producten zijn niet geschikt voor wasmachines met een ingebouwd doseersysteem.

Eerst de geur eens ervaren? Probeer dan de HINTENSO wasparfum Mini Green.

Ontvang 10% korting

Maak nu een account aan en ontvang 10% korting!