LENTE ACTIE! Ontvang 20% korting op onze heerlijke lente geuren (Pink, White, Magic & Lavendel) met de kortingscode LENTE20

Hintenso Wasparfum Special Edition Red – Heerlijke geur van Rode peper – Patchoeli – Bergamot

 24,95

Bloemige geur

De HINTENSO wasparfum Special Edition Red is een echte parfum voor je wasgoed. Ontdek deze geheime formule bestaande uit de geur van rode peper, patchoeli en bergamot nu zelf.

De HINTENSO wasparfum Special Edition Red is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen.

Beschrijving

De HINTENSO wasparfum Special Edition Red is een echte parfum voor je wasgoed. Ontdek deze geheime formule bestaande uit de geur van rode peper, patchoeli en bergamot nu zelf. De geurige donzen balderen en witte bloemen van de patchoeli, een ruig kruit met stevige harige stengel, zet de toon voor deze wasparfum. Daanaast voegt de citrusgeur van de bergamot, een kleine zure citrusvrucht, een ultieme frisse toevoeging aan deze geur. Deze combinatie aan verrassende geuren maken deze wasparfum een echte beleving.

De HINTENSO wasparfum Special Edition Red is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen. Het versterkt de geur van frisgewassen wasgoed zoals nooit tevoren. Enkele druppels van dit wasparfum is voldoende om je wasgoed uitzonderlijk fris te laten ruiken. Met deze wasparfum maak je van iedere dag een beleving.

Inhoud 250 ml is goed voor zo’n 25 – 50 wasbeurten. Dat is ongeveer 5 – 10 ml per volle trommel.

Hoe gebruik je de HINTENSO wasparfum Special Edition Red?
De HINTENSO wasparfum is een toevoeging aan je reguliere wasmiddel. Gebruik dus je gewone, favoriete wasmiddel, en doe enkele druppels in het kleine spoelbakje van de wasverzachter. De parfum wordt hiermee volledig en geleidelijk opgenomen tijdens de laatste spoeling. We adviseren om maximaal 10 ml per volle wastrommel te gebruiken.

Onze producten zijn niet geschikt voor wasmachines met een ingebouwd doseersysteem.

Liever de geur eerst uitproberen? Bestel dan de HINTENSO wasparfum mini Red.

Ontvang 10% korting

Maak nu een account aan en ontvang 10% korting!