LENTE ACTIE! Ontvang 20% korting op onze heerlijke lente geuren (Pink, White, Magic & Lavendel) met de kortingscode LENTE20

Hintenso Wasparfum Summer | Zonnebrand crème geur – zomergeur

Vanaf:  21,95

Zonnebrandgeur

De HINTENSO wasparfum Summer is de geur van zonnebrandcrème, ontspanning, zon, zee en vakantie! Waan je dagelijks terug naar deze heerlijke momenten en herinneringen.

De HINTENSO wasparfum Summer is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen. Het versterkt de geur van frisgewassen wasgoed zoals nooit tevoren.

Beschrijving

De HINTENSO wasparfum Summer is de geur van zonnebrandcrème, ontspanning, zon, zee en vakantie! Waan je dagelijks terug naar deze heerlijke momenten en herinneringen, de zomerperiode vliegt immers zo voorbij. Lekker zonnen op dat strandbedje of heerlijk een glaasje rosé op het terras.
Deze wasparfum roept direct het zomergevoel op, het hele jaar door.

De HINTENSO wasparfum Summer is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen. Het versterkt de geur van frisgewassen wasgoed zoals nooit tevoren. Enkele druppels van dit wasparfum is voldoende om je wasgoed uitzonderlijk fris te laten ruiken. Met deze wasparfum waan je je weer helemaal terug op vakantie. Wie wil dat nou niet?

Inhoud 250 ml is goed voor 25 – 50 wasbeurten. Dat is ongeveer 5 – 10 ml per volle trommel.
Inhoud 500 ml is goed voor 50 – 100 wasbeurten. Dat is ongeveer 5 – 10 ml per volle trommel

Hoe gebruik je de HINTENSO wasparfum Summer?
De HINTENSO wasparfum is een toevoeging aan je reguliere wasmiddel. Gebruik dus je gewone, favoriete wasmiddel, en doe enkele druppels in het kleine spoelbakje van de wasverzachter. De parfum wordt hiermee volledig en geleidelijk opgenomen tijdens de laatste spoeling. We adviseren om maximaal 10 ml per volle wastrommel te gebruiken.

Onze producten zijn niet geschikt voor wasmachines met een ingebouwd doseersysteem.

Ontvang 10% korting

Maak nu een account aan en ontvang 10% korting!