LENTE ACTIE! Ontvang 20% korting op onze heerlijke lente geuren (Pink, White, Magic & Lavendel) met de kortingscode LENTE20

Hintenso Wasparfum Turquoise Magic Edition | Frisse Heerlijke Magische geur

Vanaf:  21,95

Frisse geur

De HINTENSO wasparfum Turquoise Magic Edition is de geurexplosie waar je wasgoed altijd al op gewacht heeft. Het is een mix van ingrediënten en essenties die samen een geur creëren die wekenlang op je wasgoed en door het huis blijft zitten.

De HINTENSO wasparfum Turquoise Magic Edition is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen.

Beschrijving

De HINTENSO wasparfum Turquoise Magic Edition is de geurexplosie waar je wasgoed altijd al op gewacht heeft. Het is een mix van ingrediënten en essenties die samen een geur creëren die wekenlang op je wasgoed en door het huis blijft zitten. Met deze wasparfum zorg je dat je alleen het parfum laat ruiken dat jij het lekkerst vindt. Het is magie!

De HINTENSO wasparfum Turquoise Magic Edition is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen. Het versterkt de geur van frisgewassen wasgoed zoals nooit tevoren. Enkele druppels van dit wasparfum is voldoende om je wasgoed uitzonderlijk fris te laten ruiken. Met deze wasparfum maak je van iedere dag een magische dag!

Inhoud 250 ml is goed voor ruim 25 – 50 wasbeurten. Dat is ongeveer 5 – 10 ml per volle trommel.
Inhoud 500 ml is goed voor ruim 50 – 100 wasbeurten. Dat is ongeveer 5 – 10 ml per volle trommel.

Hoe gebruik je de HINTENSO wasparfum Turquoise Magic Edition?
De HINTENSO wasparfum is een toevoeging aan je reguliere wasmiddel. Gebruik dus je gewone, favoriete wasmiddel, en doe enkele druppels in het kleine spoelbakje van de wasverzachter. De parfum wordt hiermee volledig en geleidelijk opgenomen tijdens de laatste spoeling. We adviseren om maximaal 10 ml per volle wastrommel te gebruiken.

Onze producten zijn niet geschikt voor wasmachines met een ingebouwd doseersysteem.

Ontvang 10% korting

Maak nu een account aan en ontvang 10% korting!