HAPPY HOLIDAYS! Ontvang 20% korting op alles met de kortingscode DECEMBER20. Geldig t/m 31 december.

HINTENSO WASPARFUM VIOLET | HEERLIJKE LAVENDELGEUR

 29,95

Beschrijving

HINTENSO ™ wasparfum Violet. Ontdek de betoverende wereld van onze nieuwe wasparfum, Violet. Laat je meenemen naar de weelderige lavendelvelden van de Provence elke keer dat je de wasmachine opent. De subtiele, maar toch krachtige geur van lavendel zal je kleding omhullen, waardoor elke stof een zachte, rustgevende aanraking krijgt.

Violet is niet zomaar een wasparfum; het is een ervaring, een reis voor je zintuigen. De aroma’s van frisse lavendel vermengen zich op magische wijze, waardoor je kleding niet alleen onweerstaanbaar ruikt, maar ook een vleugje luxe krijgt.

Stel je voor: bij elke stap die je zet, verspreidt Violet een aura van rust en verfijning om je heen. Het is meer dan alleen een geur; het is een statement. Een statement van elegantie, van welzijn, van zorgvuldigheid voor de details.

Maak van je dagelijkse wasroutine een moment van pure genot met Violet. Verwen jezelf en je kleding met de weelde van lavendel die blijft hangen, zelfs lang nadat de wascyclus is voltooid.

Waar wacht je nog op? Transformeer je waservaring met Violet en laat de verleidelijke geur van lavendel je omarmen.

De HINTENSO wasparfum Violet is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen. Het versterkt de geur van frisgewassen wasgoed zoals nooit tevoren! Enkele druppels van dit wasparfum is voldoende om je wasgoed uitzonderlijk fris te laten ruiken. Een echte aanrader als je een liefhebber van de geur van lavendel bent.Inhoud 500 ml is goed voor 50 – 100 wasbeurten. Dat is ongeveer 5 – 10 ml per volle trommel.

Hoe gebruik je de HINTENSO wasparfum Violet?
De HINTENSO wasparfum is een toevoeging aan je reguliere wasmiddel. Gebruik dus je gewone, favoriete wasmiddel, en voeg enkele druppels toe in het kleine spoelbakje van de wasverzachter. De parfum wordt hiermee volledig en geleidelijk opgenomen tijdens de laatste spoeling. We adviseren om maximaal 10 ml per volle wastrommel te gebruiken.

Onze producten zijn niet geschikt voor wasmachines met een ingebouwd doseersysteem.

Ontvang 10% korting

Maak nu een account aan en ontvang 10% korting!