LENTE ACTIE! Ontvang 20% korting op onze heerlijke lente geuren (Pink, White, Magic & Lavendel) met de kortingscode LENTE20

Hintenso Wasparfum White – Frisse Witte bloemen geur

Vanaf:  21,95

Bloemige geur

De HINTENSO wasparfum White heeft een heerlijke frisse witte bloemen geur. Het neemt je mee naar de ochtend bries die helder waait. Deze geur is superfris en subtiel.

De HINTENSO Wasparfum White is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen. Het versterkt de geur van frisgewassen kleding zoals nooit tevoren!

Beschrijving

De HINTENSO wasparfum White heeft een heerlijke frisse witte bloemen geur. Het neemt je mee naar de ochtend bries die helder waait. Deze geur is superfris en subtiel. Het is de herinnering aan de geur van het met de hand gewassen wasgoed. De frisheid en puurheid die je graag voelt over jou en jouw gezin.

De HINTENSO Wasparfum White is een toevoeging op je reguliere wasmiddelen. Het versterkt de geur van frisgewassen kleding zoals nooit tevoren! Enkele druppels van dit wasparfum is voldoende om je wasgoed uitzonderlijk fris te laten ruiken. Een echte aanrader.

Deze artikelen zijn per 250 ml of 500 ml te verkrijgen. Liever eerst de geur uitproberen? Kies dan voor de mini wasparfum om de geuren te proberen!

Inhoud 250 ml is goed voor 25 – 50 wasbeurten. Dat is ongeveer 5 – 10 ml per volle trommel.
Inhoud 500 ml is goed voor 50 – 100 wasbeurten. Dat is ongeveer 5 – 10 ml per volle trommel.

Hoe gebruik je de HINTENSO wasparfum White?
De HINTENSO wasparfum is een toevoeging aan je reguliere wasmiddel. Gebruik dus je gewone, favoriete wasmiddel, en doe enkele druppels in het kleine spoelbakje van de wasverzachter. De parfum wordt hiermee volledig en geleidelijk opgenomen tijdens de laatste spoeling. We adviseren om maximaal 10 ml per volle wastrommel te gebruiken.

Onze producten zijn niet geschikt voor wasmachines met een ingebouwd doseersysteem.

Ontvang 10% korting

Maak nu een account aan en ontvang 10% korting!